Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hokejisti na tréningu bez Jurča. Vůjtek zatiaľ nevie, koho pošle do bránky

Slovenská hokejová reprezentácia absolvovala pondelkový tréning na 79. majstrovstvách sveta v Česku v rovnakom zložení formácií, ako skončila nedeľňajší zápas proti Rusku.

11.05.2015 13:14
Hokejisti Slovenska, tréning Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata (2)

Na ľade chýbal útočník Tomáš Jurčo, ktorý mal zdravotné problémy. „Ku koncu zápasu mal bolesti v oblasti chrbta, ktorého ho limitovali v ďalšom pokračovaní. Stiahli sme ho, aby sa doliečil a pripravil na ďalší duel. Verím, že bolesti ustúpia a bude pokračovať ďalej. Nebolo to z dôvodu zranenia, ale skôr preťaženia. Dnes mal individuálny tréning a rehabilitáciu,“ povedal lekár slovenského mužstva Ján Grauzel.

Tréner Vladimír Vůjtek na utorkový súboji proti výberu USA (hrá sa o 16.15 h) neplánuje zmeny v zostave. Otázny je len štart spomenutého Jurča. Hlavný kouč ešte nemá jasno v tom, ktorého gólmana pošle do bránky.

Slováci na pondelkovom tréningu
Na ľade: J. Hudáček, J. Laco, Konrád – Meszároš, Graňák, Marek Ďaloga, J. Mikuš, Jurčina, Sersen, A. Jánošík, Baranka – L. Hudáček, Surový, Gáborík – Miklík, Viedenský, Tatar – Lušňák, Bližňák, Bartovič – Dravecký, T. Kopecký, Pánik
Individuálny tréning: Jurčo
Zranený: M. Daňo

2 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská hokejová reprezentácia #MS 2015 v hokeji
Načítavajú sa športové výsledky...