Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Fotenie Slovákov bez problémov, Tatar pre istotu sedel

Bez komplikácií absolvovali slovenskí hokejisti v dejisku 79. majstrovstiev sveta v Česku oficiálne fotenie pre potreby Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF).

04.05.2015 13:59 , aktualizované: 14:56
fotenie slovenskej reprezentácie, MS 2015, Ostrava Foto: ,
Prípravy na oficiálne fotenie slovenskej reprezentácie.
debata

Tentoraz sa žiadnemu zo Slovákov nepodarilo „vyrobiť“ úsmevnú situáciu, všetko sa v Ostrave obišlo bez pádov. Libor Hudáček však mal namále: keď vychádzal na lavičku a snažil sa zaujať vopred stanovenú pozíciu, takmer spadol. Hokejisti SR sa na ľade hlavnej plochy ČEZ arény predstavili v modrej zápasovej kolekcii dresov.

Ako posledný prišiel na fotenie útočník Tomáš Tatar a v „zasadacom poriadku“ dostal miesto v prvom rade, sedel teda na pripravenej stoličke. Pozíciu vpredu dostal ako jeden z očakávaných lídrov mužstva, no hľadať za tým možno aj preventívne dôvody, keďže pred rokom v bieloruskom Minsku počas oficiálneho fotenia stál v zadnom rade na lavičke a spadol z nej na priamo ľad.

Priamo v hlavnej hale Slováci vymenili modrú zápasovú kolekciu dresov za farebné tréningové a všetci do jedného zamierili na vedľajšiu plochu.

Už desiate fotenie na MS absolvoval skúsený obranca Dominik Graňák, ktorý po tréningu priznal: „Všetky fotky mám niekde odložené, ale nie zoradené.“ On sám sa údajne na túto príležitosť špeciálne nepripravoval, no prezradil zaujímavosť z kabíny: „Rezervovaný priestor pred zrkadlom mal Tomáš Tatar, ten tam strávil dosť času.“ Spomenutý krídelník Detroitu však pohotovo a s úsmevom zareagoval: „Dominik stál vedľa mňa, tak som rád, že to hodil na mňa.“

debata chyba
Viac na túto tému: #Slovensko #fotenie #Tomáš Tatar
Načítavajú sa športové výsledky...