Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Laco preferuje Vysoké Tatry, Hudáček zas Čičmany

Na štvrtkovom tréningu slovenskej hokejovej reprezentácie deň pred začiatkom majstrovstiev sveta v Česku zaujali v ostravskej ČEZ aréne slovenskí brankári Ján Laco a Július Hudáček novými maskami.

30.04.2015 20:52
Ján Laco Foto: ,
Ján Laco.
debata

Obaja stavili na jednoduchosť. U Jána Laca sú hlavným motívom Vysoké Tatry a nechýba ani slovenská trikolóra so štátnym znakom. Július Hudáček si zase zvolil typický vzor z rázovitej obce Čičmany.

„Najprv som mal mať na maske celé Slovensko – od Košíc, cez Spišský hrad, Čičmany až po Bratislavu. Dizajnér Dave Gunnarsson sa ma však spýtal na to, aké budú naše dresy. Veľmi sa mu páčil čičmanský vzor, dal ho tam. Napokon síce ide o jednoduchý dizajn, ktorý však parádne ladí s dresmi Slovenska,“ povedal Július Hudáček.

Jeho brankárska maska má ešte jednu špecalitu. "Dave použil nový typ sprejovania, pri ktorom niektoré časti žiaria v tme. U mňa to dal na štátny znak v zadnej časti. Ak teda bude v hale zhasnuté svetlo, bude to vyzerať výborne,“ doplnil rodák zo Spišskej Novej Vsi, ktorý novú masku dostal do rúk iba niekoľko hodín pred štvrtkovým tréningom.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Laco #Július Hudáček