Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Video: Znaroks skoro z kože vyskočil. Švédom ukázal, že im podreže krk

Tréner ruskej hokejovej reprezentácie Oleg Znaroks potvrdil povesť impulzívneho kouča.

24.05.2014 17:10
Oleg Znaroks Foto:
Oleg Znaroks a jeho výhražné gesto.
debata (9)

Päťdesiatjedenročný Lotyš sa totiž 10 sekúnd pred koncom prvého semifinálového duelu na MS v Minsku medzi Ruskom a Švédskom (3:1) pustil do slovnej potýčky s lavičkou súpera, v ktorej nechýbali ani hrdinské gestá.

V čase, keď už bolo o výsledku rozhodnuté, Švédi atakovali ruského hrdinu tohto šampionátu, Sergeja Plotnikova. Na ľade sa strhla šarvátka, ktorá nenechala chladným ani bývalého trénera Dynama Moskva a dvojnásobného držiteľa Gagarinovho pohára.

Znaroks najprv asistentovi švédskeho kouča ukázal, čo s ním po zápase spraví. Prstom si prešiel po hrdle a následne ho na diaľku vyzval na pästný súboj. Všetko zakončil spŕškou nepublikovateľných výrazov.

Kouč Ruska však túto verziu odmieta a tvrdí, že ho len bolelo v závere duelu v krku. „Bolelo ma v krku. Je tu veľká zima, sme neustále pri ľade, ale máme tenké obleky. Ledva hovorím, určite to počujete. My nemáme toľko dobrých lekárov ako Švédi. Čo sa týka incidentu na ľade, útočník súpera sa nezachoval športovo. Azda si Švédi nemysleli, že to necháme bez odozvy? Ak by som neupokojoval mojich zverencov, skočili by na ľad a mohlo sa stať čokoľvek. Zo Švédovej strany to bola provokácia,“ tvrdil po zápase Znaroks.

9 debata chyba
Viac na túto tému: #Oleg Znaroks