Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vondrka do zápasu proti Slovákom nezasiahne, chytať bude Salák

Brankár Pavel Francouz, obranca Michal Jordán a útočníci Lukáš Kašpar, Martin Růžička, Michal Vondrka a Milan Gulaš sa zatiaľ nedostali na oficiálnu súpisku Česka pred úvodným stretnutím na majstrovstvách sveta v hokeji v Minsku v piatok proti Slovensku.

08.05.2014 20:16
Vladimír Ružička Foto: ,
Vladimír Ružička.
debata

Tréner Vladimír Růžička by mal do bránky poslať Alexandra Saláka. V prvom útoku s Jaromírom Jágrom, ktorý mal v predchádzajúcich dňoch zdravotné problémy, ale vo štvrtok večer v hale Čižovka už trénoval, by mali nastúpiť Vladimír Sobotka a Jakub Klepiš.

Česi vstúpia do súboja so Slovenskom v pozícii favoritov. Tréner Vladimír Růžička dobre pozná slovenského kouča Vladimíra Vůjtka. Keď jeden končil aktívnu hráčsku kariéru, druhý ju začínal. Voči sebe majú rešpekt.

„Vladimír Vůjtek je perfektný tréner i človek. Neberiem stretnutie so Slovenskom prestížne, zaujíma ma predovšetkým dianie na ľade. Piatkový duel je pre mňa ako každý iný. Máme pred Slovenskom rovnaký rešpekt ako pred Kanadou, Švédskom a ďalšími tímami. Slováci budú pripravení a my tiež,“ povedal Vladimír Růžička.

Predpokladaná zostava ČR na zápas so Slovenskom (zdroj: hokej.cz): Salák – Němec, Kindl, R. Polák, Ševc, Zámorský, Kolář, Vitásek – Jágr, Sobotka, Klepiš – Hertl, Červenka, Rolinek – Sekáč, Jan Kovář, Hudler – Petružálek, Novotný, Zaťovič

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Vondrka #MS 2014 v hokeji #Vladimír Růžička