Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Libor Hudáček: Ja a sexsymbol? To skôr Dominik Graňák

Zažil rozprávkovú sezónu. Najskôr sa stal so Slovanom majstrom Slovenska, keď v siedmom finále v Košiciach strelil dva góly, vrátane toho víťazného, aby sa v polovičke mája tešil s reprezentáciou na MS vo Fínsku zo senzačnej striebornej medaily. V online rozhovore odpovedal na otázky čitateľov Pravda.sk Libor Hudáček.

25.05.2012 12:15
Libor Hudáček Foto:
Libor Hudáček oslavuje gól.
debata (1)

Hokejista s prívlastkom najvtipnejší zo strieborného tímu z MS sa nedal zahanbiť ani v online debate. V individuálnych súťažiach vrámci All Stars Game by mal vraj najväčšiu šancu vo vedomostnom kvíze. Prezradil tiež, ako počas šampionátu zabudol po tréningu brata Júliusa na štadióne, aj to, v ktorom klube NHL by si rád zahral.

Dvadsaťjedenročný útočník vyrastal hokejovo v Spišskej Novej Vsi, kde si všimli jeho veľký talent zástupcovia bratislavského Slovana, v ktorom pôsobil už v posledných dvoch ročníkoch.

Hokejovo vyrástol po boku Miroslava Šatana, s ktorým nastupoval v jednej lajne v Slovane aj na MS. Stal sa hrdinom finále extraligy, keď v rozhodujúcom siedmom zápase na ľade Košíc strelil oba góly belasých, čim im zariadil ôsmy titul.

„PREČÍTAJTE SI ODPOVEDE LIBORA HUDÁČKA “:[http://hokej.pravda.sk/odpovede.asp?…]

Následne sa dostal aj do reprezentácie a na šampionáte vo Fínsku patril k najlepším a najaktívnejším hráčom slovenského tímu. Strelil tretí gól v semifinále proti Česku, keď si vychutnal gólmana Jakuba Kovářa.

V Slovane má zmluvu ešte na dva roky, a tak bude s bratislavským tímom hrávať od nového ročníka v KHL.

Jeho brat Július je takisto hokejista, a rovnako tak má aj on striebro z MS. Julo bol vo výbere tretím brankárom.

1 debata chyba