Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Marián Hossa: Šampanské otvorím až po finále!

Ak by neutrpel otras mozgu v zápase NHL, hral by v Helsinkách aj on. Skvelý slovenský útočník NHL Marián Hossa sledoval zápas semifinále MS proti Česku doma v Trenčíne.

19.05.2012 22:50
Marián Hossa Foto:
Marián Hossa.
debata

„Bola to nádhera. Chalani bojovali a na ľade nechali srdce, čo je podstatné,“ priznal útočník Chicaga Blackhawks, ktorý utrpel v zápase 1. kola play-off NHL proti Phoenixu po zákroku Raffiho Torresa otras mozgu a momentálne oddychuje v Trenčíne.

Samotný zápas semifinále sledoval doma v Trenčíne. „Prvú tretinu som sledoval s kamarátmi, od druhej som bol doma s manželkou a dcérou,“ priznal.

Čo rozhodolo semifinále proti Česku? „Mirov gól na 2:1 bol emtrémne dôležitý. Ten zásah bol doslova geniálny. Vždy je dôležité zvládnuť kľúčovné situácie, pričom naši hokejisti v tomto momente zvládli to najdôležitejšie,“ priznal Marián Hossa.

Jeho brat Marcel cestoval za spoluhráčmi po operácii zranenej ruky okamžite späť do Helsínk. Bol Marián v kontakte s mladším bratom? „Ani nie. Marcel ráno letel do Fínska a čas na to nebol. Som rád aj za neho. Marcel síce bol zranený, ale hneď po operácii letel za chalanmi, čo svedčí o veľkom duchu tohto tímu,“ pripojil Marián Hossa.

Otvoril jeden z najlepších hokejistov Slovenska za posledných 10 rokov po zápase s Českom aj šampanské? „(úsmev) Nie! To si totiž chystám až po finále,“ dodal po zápase s Českom Marián Hossa.

debata chyba