Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Gáborík chce stihnúť už Slovincov, Višňovský vraj hral v bolestiach

Útočník Marián Gáborík bude hrať na majstrovstvách sveta v Bratislave a v Košiciach. Po vyradení jeho New York Rangers v prvom kole play-off s Washingtonom sa s krídelníkom spojil generálny manažér slovenskej reprezentácie Peter Bondra.

25.04.2011 22:34 , aktualizované: 26.04.2011 10:13
Kanada Slovensko Gáborík Doughty Foto:
Marián Gáborík v reprezentačnom drese.
debata

Gáborík v rozhovore s ním potvrdil účasť na svetovom šampionáte. „Marián sa pripojí k tímu v Bratislave v dohľadnom čase,“ potvrdil pre szlh.sk Peter Bondra.

Útočník NY Rangers by podľa vlastných slov chcel stihnúť už úvodný duel Slovákov proti Slovinsku. „Keď pôjde všetko tak, ako by som chcel, v utorok alebo najneskôr v stredu by som mohol odcestovať z USA. Budem potrebovať nejaký čas na aklimatizáciu z dôvodu časovému posunu, ale nevidím v tom problém. Chcel by som si so slovenským tímom ešte zatrénovať a v piatok proti Slovinsku už hrať,“ povedal pre utorňajšie vydanie denníka Šport 29-ročný trenčiansky odchovanec.

Nejasná je v súčasnosti situácia ohľadom štartu Ľubomíra Višňovského, pre ktorého sa klubová sezóna v Anaheime skončila v nedeľu. Podľa blogu riaditeľa Ducks pre nové médiá Adama Bradyho na klubovej internetovej stránke mal počas play-off Višňovský zdravotné problémy.

Slováka by podľa neho údajne mohli trápiť obe ramená. Oficiálne však túto správu manažment Ducks, samotný hráč či niekto zo slovenskej reprezentácie nepotvrdil.

debata chyba