Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slováci už na vývoj v NHL čakať nebudú

Slovensko zatiaľ nahlásilo na súpisku pre hokejové MS prostredníctvom generálneho sekretára SZĽH Igora Nemečka troch brankárov, siedmich obrancov a ôsmich útočníkov. z hráčov prítomných v dejisku šampionátu sa na ňu nedostali obranca Dominik Graňák a útočník Andrej Podkonický.

26.04.2007 23:10
debata

Taktiež na nej chýbajú útočníci z NHL Marián Hossa, Pavol Demitra, Marián Gáborík, Miroslav Šatan a Branko Radivojevič. Všetci piati môžu byť dopísaní na základe ich prítomnosti v Moskve a predloženia cestovných dokladov najneskôr dve hodiny pred každým zápasom Slovenska. Preto ich bude vedenie výpravy zaraďovať na súpisku postupne,“ informoval z Moskvy hovorca slovenského tímu Peter Dobiaš.

Tlačový manažér slovenskej výpravy Peter Dobiaš potvrdil piatkový prílet Miroslava Šatana z New Yorku naplánovaný okolo desiatej hodiny predpoludním. V rovnaký deň po 15.00 h pricestujú priamo zo Slovenska Marián Gáborík a Branko Radivojevič. Po sobotňajšom úvodnom súboji Slovenska v základnej C-skupine s Nórskom sa v nedeľu očakáva príchod posledných dvoch členov mužstva Pavla Demitru a Mariána Hossu.

„Príchodom týchto dvoch hráčov by mala byť slovenská súpiska uzavretá, keďže po súbojoch v základných skupinách budú k dispozícii po dopísaní aj Graňák s Podkonickým. Neočakáva sa už posilnenie mužstva ďalšími hokejistami zo zámoria, keďže aj v prípade najkratšieho možného trvania semifinálových sérií jednotlivých konferencií a výsledkov 4:0 na zápasy to bude trvať minimálne osem dní,“ dodal Dobiaš.

debata chyba