Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stávkové kancelárie Slovákom neveria

Svetový šampionát v hokeji, ktorý sa začína v piatok v Rusku, vyhrajú pravdepodobne hráči domácej "zbornej". Cestu za zlatom by im mali najviac znepríjemniť Kanaďania a obhajcovia vlaňajšieho prvenstva Švédi. Vyplýva to aspoň z kurzov, ktoré vypísali slovenské stávkové kancelárie.

25.04.2007 11:41
debata

Slovenské mužstvo, ktoré posilní viacero hviezd z NHL, zatiaľ bookmakeri medzi horúcich favoritov nezaradili. Stávkové spoločnosti Niké, Formula, Fortuna a Tipos vypísali na triumf ruských hokejistov kurzy od 3,7 do 4. Znamená to, že pokiaľ si niekto vsadí na Rusov napríklad 1000 korún, môže vyhrať od 3700 do 4000 Sk.

Tipujúci, ktorí veria Kanade, by mohli pri tisíckorunovom vklade získať od 4000 do 4500 korún. Víťazstvo Švédska by šťastlivcom mohlo priniesť až päťnásobok vložených peňazí.

Slovenským hokejistom bookmakeri zatiaľ príliš nedôverujú. Pri vklade tisíckorunáčky by ich fanúšikovia mohli vyhrať 7000 až 10.000 Sk. Podľa dostupných informácií sa pod vyššie kurzy podpísala aj neistota okolo príchodu slovenských hráčov z NHL na šampionát. Situácia sa zmenila až v posledných dňoch, keď účasť v slovenskom výbere potvrdili napríklad Marián Hossa, Marián Gáborík, Miroslav Šatan alebo Pavol Demitra.

Oproti minulým rokom slovenskí bookmakeri nezaradili medzi najväčších favoritov ani Česko, ktoré malo tiež problémy s príchodom niektorých hráčov zo zámoria. Pokiaľ by získali zlaté medaily, tipujúci by získali približne šesťnásobok vkladu.

Nemalé peniaze by mohli zarobiť odvážlivci, ktorí by sa rozhodli staviť na prekvapenie. Pokiaľ by tipujúci stavili tisíc korún napríklad na triumf Švajčiarov, mohli by vyhrať od 50.000 do 60.000 Sk. Pri víťazstve Bielorusov, Lotyšov, Nemcov či Ukrajincov by sa výhra mohla vyšplhať na 70.000 až 130.000 korún.

debata chyba