Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S tímom sa rozlúčili Školiak a Kmeč

Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Július Šupler vyradil zo širšieho kádra na MS v Moskve dvoch útočníkov - Reného Školiaka a Andreja Kmeča. K tímu sa už v utorok pripojila očakávaná dvojica Zdeno Chára, Miroslav Hlinka.

17.04.2007 18:41
debata

Reprezentanti absolvovali v utorok na trenčianskom ľade zimného štadióna Mariána Gáboríka posledný deň prípravy pred MS. Smutnú správu sa dozvedeli útočníci Školiak a Kmeč, ktorí už tím opustili.

„Obom chlapcom sme sa za účasť v príprave poďakovali s tým, že dvere do reprezentácie majú otvorené,“ povedal tréner Július Šupler. Slovenský tím absolvuje stredajšie rozkorčuľovanie pred zápasom vo Viedni už v Bratislave.

S príchodom kapitána Boston Bruins Zdena Cháru sa bude v kabíne slovenskej reprezentácie riešiť aj otázka, kto bude mať na drese s dvojkrížom kapitánskej „céčko“. 

„Kapitánstvo v NHL je veľká zodpovednosť a pre mňa je to niečo nové. Veľa som sa naučil. Snažil som sa funkciu robiť čo najlepšie. Máte na svojich ramenách celý tím, musíte kontrolovať, ako sa mužstvo vyvíja,“ konštatoval Zdeno Chára, ale o prípadnom pridelení dôležitej funkcie v reprezentácii zatiaľ neuvažuje a všetko necháva na trénera a rozhodnutie kolektívu.

debata chyba