Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Radosť Kašpara: Paráda, konečne sme vyhrali

Hokejisti Slovana Bratislava prerušili negatívnu sériu z úvodu jubilejného 10. ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL). Zverenci trénera Miloša Říhu po prehrách v Petrohrade, Jaroslavli a Moskve s miestnym Dinamom naplno zabrali v prvom domácom súboji a v stredu zdolali bieloruské Dinamo Minsk 4:2.

31.08.2017 12:13
Slovan Kašpar Foto: ,
Slovan 1. septembra odohrá ďalší domáci duel, od 17.00 h privíta Sibir Novosibirsk.
debata

Pripísali si tak prvé tri body v novej sezóne a odpútali sa z dna tabuľky Západnej konferencie, na ktoré klesol stredajší súper „belasých“. Bielorusi po prehre v Bratislave ustanovili klubový antirekord, keď prehrali už štvrtý zápas od začiatku súťaže. Doteraz najhorší štart sezóny malo Dinamo Minsk pred dvoma rokmi, keď nezvíťazilo v úvodných troch stretnutiach.

„Paráda, konečne sme vyhrali. Chceli sme plniť úlohy, ktoré sme si povedali pred zápasom a už to aj nejako vyzeralo. Chyby tam stále sú, ale zlepšuje sa to. Samozrejme, sme radi, že sme konečne získali tri body,“ povedal útočník Lukáš Kašpar pre oficiálny klubový web Slovana a dodal:

„Ešte stále nie sme zohratí, ale snáď sa k tomu dostaneme čo najskôr. Ale teraz je to jedno, pretože sme vyhrali a tri body sa počítajú,“ dodal po zápase.

Tohtosezónnu súťažnú premiéru má za sebou aj kapitán bratislavského tímu obranca Andrej Meszároš, na triumfe svojho družstva sa podieľal gólom a asistenciou.

„Je to dôležité víťazstvo, ktoré sme potrebovali. Celý zápas sme hrali dobre, súper nám síce streli dva góly, ale mali sme veľa šancí v presilovkách v prvých dvoch tretinách a dobre sme hrali aj v obrane. Myslím si, že sme vyhrali zaslúžene. V presilovkách sme sa snažili čo najviac strieľať, Colby Genoway ma pekne našiel a prešlo to. Je jedno, kto dá gól. Hlavné je, že padol a potom sme začali hrať lepšie,“ povedal Meszároš.

Slovan už v piatok 1. septembra odohrá ďalší domáci duel, od 17.00 h privíta Sibir Novosibirsk.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #KHL 2017/2018