Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cíger má v otázke jednotky jasno. Proti USA bude opäť chytať Hudáček

Aj v nedeľňajšom zápase proti výberu USA nastúpi v bránke slovenskej hokejovej reprezentácie na 81. majstrovstvách sveta v Nemecku a Francúzsku gólman Július Hudáček. Ten na turnaji absolvoval všetky súboje tímu SR okrem duelu proti Lotyšom presne pred týždňom, ktorý odchytal Ján Laco.

14.05.2017 12:00
Július Hudáček Foto: ,
Július Hudáček.
debata (6)

Zápas Slovensko – USA je v kolínskej Lanxess Arene naplánovaný na 16.15 h. Na rannom rozkorčuľovaní sa predstavili spolu piati hráči, brankári Ján Laco s Jaroslavom Janusom a útočníci Jakub Suja s Pavlom Skalickým. Na ľade sa objavil aj Michel Miklík, ktorý testoval nové hokejky.

Slováci zatiaľ nazbierali na šampionáte štyri body a v tabuľke A-skupiny im patrí siedme miesto. Zisk aspoň bodu v nedeľňajšom stretnutí im zaručí záchranu medzi elitou na nasledujúce dve sezóny.

Proti Američanom budú hrať Slováci v modrých dresoch, zámorský tím nastúpi v bielej kombinácii. Duel povedie česko-švajčiarska rozhodcovská dvojica Jan Hribik, Tobias Wehrli, na čiarach im budú pomáhať Švéd Andreas Malmqvist s Fínom Sakarim Suominenom.

6 debata chyba
Viac na túto tému: #Július Hudáček #MS v hokeji 2017