Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan poprel, že Krajčiho nástupcom bude Okenka

Vedenie HC Slovan Bratislava v stanovisku na svojej oficiálnej stránke dementovalo informáciu webu Sport.24.sk, že Maroša Krajčiho by v pozícii generálneho manažéra klubu mal nahradiť Radovan Okenka.

14.03.2017 09:55 , aktualizované: 12:10
Marošš Krajči Foto: ,
Maroš Krajči.
debata (1)

“Nie je vôbec pravda, že novým generálnym manažérom a predsedom predstavenstva bude pán Radovan Okenka. Náhradu za Maroša Krajčiho nebude jednoduché nájsť, verím však, že nové personálne riešenie predstavíme do niekoľkých týždňov,” potvrdil člen predstavenstva J. Široký ml.

“V Slovane prebiehajú plynule prípravy na novú sezónu v KHL. K prioritám patrí predĺženie spolupráce s generálnym partnerom, sledovanie nových posíl a príprava zmlúv po 1.5.2017, ako aj príprava na začiatok predpredaja sezónnych vstupeniek 2017/18,” dodal vo vyhlásení.

Maroš Krajči končí na poste generálneho manažéra Slovana po sedemnástich rokoch. Podľa informácií portálu Sport24.sk hráči bratislavského mužstva nedostali stále prémie za postup do vlaňajšieho play off a chýbajú im na účtoch aj výplaty od decembra.

Krajči na post generálneho manažéra Slovana oficiálne nastúpil 1. mája 2000. Pod jeho vedením belasí vyhrali šesťkrát slovenskú ligu, raz Kontinentálny pohár. Do Bratislavy sa mu podarilo prilákať kluby NHL New York Rangers a Tampa Bay Lightning, pred piatimi rokmi dotiahol rokovania o vstupe mužstva do Kontinentálnej hokejovej ligy.

Ešte pred pár týždňami bol v Moskve rokovať o ďalšej sezóne a predaji televíznych práv. Počas posledného ročníka ho vraj znechutili útoky z rôznych strán.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Maroš Krajči #Radovan Okenka