Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan v bránke s Poggem, Surový začne v treťom útoku

S Justinom Poggem v bránke namiesto dištancovaného Barryho Brusta nastúpi HC Slovan Bratislava na predvianočný piatkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Metallurgu Magnitogorsk.

23.12.2016 13:10
Justin Pogge Foto: ,
Justin Pogge.
debata

Jednotka Slovana Brust musí nútene pauzovať za tri vyššie tresty a v piatok nenadviaže na shutout zo stretnutia s Čeľabinskom, v ktorom chytil 31 pokusov hráčov Traktora a dosiahol prvé čisté konto v ročníku. Na striedačke bude pripravený Christián Pavlas.

Obnovenú premiéru v drese Slovana si odkrúti Tomáš Surový, tréner Miloš Říha ho zaradil do stredu útoku s Igorom Musatovom a Samuelom Petrášom na krídlach. Do prvej formácie sa k Jeffovi Taffeovi a Jonathanovi Cheechoovi vracia Michal Hlinka. Václav Nedorost sa posunie do druhého útoku ku Kylovi Chipchurovi a Žigovi Jegličovi. Vo štvrtom budú hrať Lukáš Vopelka, Patrik Lušňák a Andrej Šťastný.

Bratislavčania sa predstavia bez zmien v obranných dvojiciach, k stabilnej šestici Michal Sersen, Tomáš Kundrátek – Ivan Švarný, Nick Plastino – Marek Ďaloga, Tomáš Starosta je pripísaný ako siedmy Mislav Rosandič.

Predpokladaná zostava Slovana Bratislava na piatkový domáci zápas proti Metallurgu Magnitogorsk: Pogge (Pavlas) – Sersen, Kundrátek, Plastino, Švarný, Starosta, Marek Ďaloga, M. Rosandič – Michal Hlinka, Taffe, Cheechoo – V. Nedorost, Jeglič, Chipchura – Musatov, Surový, S. Petráš – Vopelka, Lušňák, A. Šťastný – Pätoprstý

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Slovan Bratislava