Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan má po finančných problémoch, hlási zástupca partnera

Podľa zástupcu jedného z hlavných partnerov hokejového Slovana Bratislava Vasilija Šimka sú všetky otázky v súvislosti s financovaním klubu v aktuálnej sezóne Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vyriešené do konca sezóny.

21.12.2016 10:48
Slovan Bratislava, hokej, radosť Foto: , ,
Hokejisti Slovana.
debata

Ako je známe, v predchádzajúcich týždňoch mal klub voči hráčom dlhy vo výške niekoľkých mesačných platov a „belasí“ boli dokonca pripravení bojkotovať súboje základnej časti KHL.

„Môžem prezradiť, že všetky finančné otázky sú do konca súťažného ročníka vyriešené. V tíme je teraz vysoká morálka ako nikdy predtým. Hokejisti sú pripravení odovzdať maximum svojho potenciálu, ukázali ho už v utorkovom súboji proti Ufe. Súperovi nedali šancu pomyslieť na dobrý výsledok ani minútu,“ povedal pre R-Sport.ru Vasilij Šimko a pokračoval: „Za ostatný mesiac malo mužstvo až jedenásť zranených hráčov, teraz nemôžu hrať už len štyria. Slovan síce delí od zóny postupu do play off 11 bodov, no je pripravený bojovať o ôsmu priečku v tabuľke Západnej konferencie, aby si v play off zahral proti SKA Petrohrad.“

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava