Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Cheechoo: Musíme takto hrať aj naďalej

Belasí predviedli vynikajúci výkon a zaslúžene vyhrali. Hokejisti Slovana Bratislava začali svoju desaťzápasovú domácu sériu víťazne.

21.12.2016 10:00
Jonathan Cheechoo Foto: ,
Jonathan Cheechoo.
debata

V Slovnaft aréne utorok zdolali víťaza KHL zo sezóny 2010/2011 Ufu 4:1. O góly belasých sa postarali Chipchura, Musatov a Cheechoo, ktorý skóroval dvakrát.

„Pomohol nám prvý gól. Musíme takto hrať aj naďalej. Zápas s Ufou je už minulosť, teraz náš čaká ďalší súper. Vieme, v akej sme situácii a o čo hráme. Musíme vyhrávať a priblížiť sa k play off. Snažili sme sa potrestať ich chyby. Mám pocit, že nám nechali viac priestoru a my sme to využili,“ povedal po stretnutí Cheechoo.

Kanadský útočník zužitkoval dve perfektné prihrávky od Jeffa Taffa, ktorý ho dva razy našiel na osi ihriska.

„Boli to skvelé prihrávky, je super s ním hrať. Má výborný prehľad v hre. Snažil som sa iba uvoľniť a byť pripravený na strelu. Máme teraz vo vianočnom období veľa domácich zápasov. Musíme byť na ne pripravení,“ podotkol 36-ročný krídelník.

Veľkou oporou zverencov Miloša Říhu bol brankár Barry Brust. Pred historicky najnižšou domácou návštevou Slovana v základnej časti (6770 divákov) sa predviedol viacerými kľúčovými zákrokmi.

„Myslím si, že sme zaslúžene vyhrali. Dali sme do zápasu kus srdca a hrali tímovo. Bolo vidieť, že každý plnil taktické pokyny a chcel zvíťaziť. Klobúk dole pred naším výkonom. Ten je však teraz nepodstatný, musíme sa pripraviť na Traktor,“ povedal Říha s tým, že čoskoro by sa k tímu mal pripojiť aj Tomáš Surový z Banskej Bystrice.

Ďalšie stretnutie odohrajú belasí už v stredu. Od 19.00 (prenos vysiela Sport2) si zmerajú sily s Traktorom Čeľabinsk.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #HC Slovan Bratislava