Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan chcel Graňáka, do úvahy prichádza Meszároš

Slovenský účastník Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Slovan Bratislava mal podľa slov športového riaditeľa klubu Oldřicha Štefla eminentný záujem o dlhoročného reprezentanta a obrancu Dominika Graňáka.

09.06.2016 11:15
Dominik Graňák Foto: ,
Dominik Graňák.
debata

„Už niekoľko rokov podáva veľmi dobré stabilné výkony. On sám sa však rozhodol zotrvať na severe Európy. Do úvahy prichádza tiež ďalší slovenský bek Andrej Meszároš, ktorému sme predostreli ponuku. V jeho prípade je však tých možností niekoľko a rozhodne sa až v lete, no mať ho v tíme by bol určite veľký prínos. Zaujímavým by bol Marek Ďaloga, ktorý je však pod zmluvou v Kazani. Sledovali sme tiež Michala Čajkovského, ktorého odstupná klauzula spod kontraktu v pražskej Sparte je veľmi vysoká. Podobne je to s útočníkom Martinom Bakošom v Liberci, ktorého však budeme naďalej sledovať. Počas MS v Rusku sme sa zamerali na niekoľkých ďalších slovenských útočníkov, zatiaľ nás však nepresvedčili,“ prezradil v rozhovore na klubovom webe hcslovan.sk Oldřich Štefl.

„Belasí“ majú pod zmluvou aktuálne 33 hokejistov, káder však ešte zďaleka nie je uzavretý. „V tejto chvíli máme vyriešený brankársky post. Do obrany však ešte potrebujeme 2–3 kvalitných bekov a tiež sa obzeráme po dvoch centroch na takej úrovni, ktorá by predpokladala ich nasadzovanie do prvých troch útočných formácií. Trh hráčov a ponuka je pomerne pestrá, ide o to, aby sme si správne vybrali a zbytočne sa neuponáhľali. V každom prípade by sme boli radi, keby sme spoločnú letnú prípravu mohli začať v kompletnom zložení,“ doplnil Štefl.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Dominik Graňák #Andrej Meszároš