Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Radulov bez trestu. Disciplinárka ho riešiť nebude

Disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa nebude zaoberať incidentom útočníka Alexandra Radulova zo záveru nedeľňajšieho prvého duelu štvrťfinále play-off Západnej konferencie, v ktorom CSKA Moskva pred vlastnými fanúšikmi zdolal Slovan Bratislava 2:0.

22.02.2016 14:52
Alexander Radulov Foto: ,
Alexander Radulov.
debata

Ofenzívny líder domácich v posledných sekundách stretnutia vykorčuľoval zo striedačky na ľad a zapojil sa do bitky, ktorá sa strhla priamo pred jeho zrakom a po tvrdom zákroku od súpera ju začal Žiga Jeglič. A. Radulov nedostal od rozhodcov žiadny trest, no v útrobách štadióna si ho „podal“ šéf komisie rozhodcov Vladimir Pľuščev.

Ich ostrá hádka, počas ktorej Pľuščev dôrazne vysvetľoval hokejistovi, že nemôže vykorčuľovať na ľad počas bitky, obsahovala aj vulgarizmy a skončila sa vzájomným označením za klaunov. Alexander Radulov sa neskôr Pľuščevovi ospravedlnil. „V zápise o stretnutí Radulov nedostal trest, preto nemá disciplinárka žiadny dôvod na to, aby hokejistovi uložila dištanc,“ povedal Pľuščev pre agentúru Tass.

Vyhlásenie funkcionára KHL je zaujímavé, pretože v minulosti disciplinárka trestala aj dodatočne bez predchádzajúceho vylúčenia od arbitrov duelu.

debata chyba
Viac na túto tému: #CSKA Moskva #Alexander Radulov