Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Radulov bez trestu. Disciplinárka ho riešiť nebude

Disciplinárna komisia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) sa nebude zaoberať incidentom útočníka Alexandra Radulova zo záveru nedeľňajšieho prvého duelu štvrťfinále play-off Západnej konferencie, v ktorom CSKA Moskva pred vlastnými fanúšikmi zdolal Slovan Bratislava 2:0.

22.02.2016 14:52
Alexander Radulov Foto: ,
Alexander Radulov.
debata

Ofenzívny líder domácich v posledných sekundách stretnutia vykorčuľoval zo striedačky na ľad a zapojil sa do bitky, ktorá sa strhla priamo pred jeho zrakom a po tvrdom zákroku od súpera ju začal Žiga Jeglič. A. Radulov nedostal od rozhodcov žiadny trest, no v útrobách štadióna si ho „podal“ šéf komisie rozhodcov Vladimir Pľuščev.

Ich ostrá hádka, počas ktorej Pľuščev dôrazne vysvetľoval hokejistovi, že nemôže vykorčuľovať na ľad počas bitky, obsahovala aj vulgarizmy a skončila sa vzájomným označením za klaunov. Alexander Radulov sa neskôr Pľuščevovi ospravedlnil. „V zápise o stretnutí Radulov nedostal trest, preto nemá disciplinárka žiadny dôvod na to, aby hokejistovi uložila dištanc,“ povedal Pľuščev pre agentúru Tass.

Vyhlásenie funkcionára KHL je zaujímavé, pretože v minulosti disciplinárka trestala aj dodatočne bez predchádzajúceho vylúčenia od arbitrov duelu.

debata chyba
Viac na túto tému: #CSKA Moskva #Alexander Radulov