Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nemám čo jesť, sťažoval sa Krajčimu. Ten mu odkázal: Musíš počkať

Ján Brejčák sa rozhodol o svoje peniaze od Slovana Bratislava bojovať prostredníctvom vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

14.07.2015 14:37
Richard Bartoš, Ján Brejčák Foto: ,
Ján Brejčák uniká košickému kapitánovi Petrovi Bartošovi.
debata (3)

Dvadsaťšesťročnému obrancovi dlhuje vedenie „belasých“ niekoľko výplat. „Nevydržal som už, a tak som začiatkom mája napísal na KHL, kde som zverejnil, akú sumu mi Slovan dlhuje. Zhruba o mesiac mi prišla odpoveď, že mám pravdu, podlžnosti mi uznali a že do 30. júna ma má Slovan kontaktovať, ako to vyrovná. Nič sa však nedialo, a tak som zavolal generálnemu manažérovi Marošovi Krajčimu a opýtal sa ho, kedy mi to splatia. Povedal som mu, že nemám čo jesť, pretože mám lízingy, platím si normálne dane a živí ma otec. Bez neho by som nemal čo pod zub. Krajči mi povedal, že oni nemajú na rozdávanie a že musím počkať, kým z predaja permanentiek nazbierajú peniaze,“ povedal Ján Brejčák pre Plus jeden deň.

Popradský rodák sa v júli pokúšal spojiť s manažérom bratislavského klubu, no nepochodil. „Povedali mi, že generálny manažér je na Seychelských ostrovoch. Chcem vidieť svoje peniaze, ktoré som si odmakal. Na vedenie ligy som sa obrátil, pretože nedôverujem ľuďom, ktorí sú tam hore. Hoci mi koncom minulého týždňa prišla druhá časť novembrovej výplaty,“ doplnil.

Ján Brejčák odohral v KHL za Slovan dovedna 60 zápasov so ziskom štyroch asistencií.

3 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ján Brejčák