Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Novou tvárou v hokejovom Slovane je mladík Skalický

Ďalším novým hráčom v kádri hokejového Slovana Bratislava je mladý útočník Pavol Skalický. Stále iba 19-ročný rodák z Gelnice sa na novú sezónu pripravoval s extraligovými Košicami, napokon však zakotvil v jedinom slovenskom tíme v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL).

08.07.2015 22:04
Pavol Skalický Foto: ,
Pavol Skalický.
debata

„O záujme Slovana som sa dozvedel približne pred dvoma týždňami. Som veľmi rád, že to takto vyšlo, pretože KHL je KHL a Slovan je veľmi dobrý klub. Vo Švédsku som bol na trojmesačný skúšobný kontrakt, no nevyšlo to. Dalo mi to však dosť. Som rád, že som teraz tu. V KHL chcem zbierať skúsenosti a podávať čo najlepšie výkony. Budem rád, keď sa na mňa niečo nalepí,“ prezradil bronzový medailista z juniorských MS v sezóne 2014/2015 či slovenský extraligový šampión s Košicami v ročníku 2013/2014.

Po príchode do Bratislavy sa Pavol Skalický postupne rozhliada. „S trénerom sme sa ešte nebavili o tom, čo a ako. V šatni poznám bližšie len mladších chlapcov z ‚dvadsiatky‘, ale pomaly sa spoznávame. Sú tam aj hráči z minulej sezóny. Známe mená, dobrí a skúsení hokejisti,“ doplnil odchovanec hokeja v Spišskej Novej Vsi.

Na nový súťažný ročník sa Skalický pripravoval v Košiciach, hrať však bude na opačnom konci republiky. „Chcem sa Košičanom poďakovať za to, že som s nimi mohol trénovať. Prestup do Košíc ešte nebol definitívne spečatený, do Slovana teda prichádzam ako voľný hráč,“ dodal mladý útočník

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Pavol Skalický