Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nepočíta so službami Záborského

Hokejový Slovan Bratislava získal ešte pred nedávnym draftom nádejí Kontinentálnej hokejovej ligy od Salavatu Julajev Ufa práva na útočníka Tomáša Záborského, napriek tomu s hráčom v nasledujúcom období nepočíta.

15.06.2015 12:39
Tomáš Záborský Foto: ,
Tomáš Záborský.
debata

Trenčan má aj na ďalšiu sezónu 2015/2016 zmluvu s fínskym tímom IFK Helsinki. Dvadsaťsedemročný krídelník hral naposledy v KHL v sezóne 2013/2014, keď si obliekol dresy Omska a Ufy. Do Slovana sa nechystá a nechce hrať za bratislavský tím.

„Drafty vo všeobecnosti nemožno chápať len ako okamžitý zámer klubu získať daného hráča. Často je konanie klubov na draftoch prejavom istej dlhodobejšej taktiky, resp. nadštandardných vzťahov s iným klubom, v tomto prípade medzi HC Slovan a Salavat Julajev Ufa. HC Slovan neráta so službami Tomáša Záborského, sústredí sa na získanie iných hráčov. Pokiaľ ide o komentár hráča k pôsobeniu v našom klube v súvislosti s jeho rodiskom v Trenčíne, HC Slovan nemal nikdy žiadny problém s účinkovaním odchovancov Dukly Trenčín v našom klube. Stačí spomenúť kapitána Milana Bartoviča, Mária Bližňáka, Tomáša Starostu, Marka Daňa či Andreja Šťastného, ktorí vďaka svojej hre a celkovému pôsobeniu v drese Slovana si získali priazeň bratislavských fanúšikov,“ píše sa v stanovisku hokejového klubu na jeho profile na sociálnej sieti Facebook.

debata chyba
Viac na túto tému: #Tomáš Záborský #HC Slovan Bratislava