Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

V Moskve oceňovali najlepších hráčov KHL, galavečer ovládol Radulov

V prvej časti štvrtkového slávnostného galavečera pri príležitosti vyhodnotenia 7. ročníka Kontinentálnej hokejovej ligy v moskovskom hoteli Ritz-Carlton odovzdali sedem cien pre najlepších hráčov v základnej časti súťaže ročníka 2014/2015.

21.05.2015 21:33
Alexander Radulov Foto:
Alexander Radulov.
debata

Hokejisti CSKA Moskva prevzali z rúk prezidenta KHL Dmitrija Černyšenka cenu pre víťaza základnej časti, tzv. Kontinentálny pohár. Cena pre najužitočnejšieho hráča sa ušla útočníkovi Moskovčanov Alexandrovi Radulovovi za jeho 37 plusových bodov.

Ten istý hráč bol aj najproduktívnejším v základnej časti (24 gólov a 47 asistencií), za čo tiež prevzal ocenenie. Do tretice Radulova ocenili aj tréneri tímov KHL ako najužitočnejšieho hokejistu súťaže. Informoval o tom server KHL.

Titulom najlepší strelec KHL sa môže hrdiť Američan Steve Moses (Jokerit Helsinki). Bronzový medailista z nedávno skončených MS v Prahe a Ostrave nastrieľal 36 gólov. Cena pre najproduktívnej­šieho obrancu sa ušla Kirilovi Koľcovovi (Salavat Julajev Ufa), autorovi 18 gólov a 30 asistencií. Cenu mu odovzdal jeho legendárny predchodca Viačeslav Fetisov.

Ocenili aj najefektívnejšie útočné trio, ktorým sa stala „kanadská“ formácia Barysu Astana v zložení Brandon Bochenski – Dustin Boyd – Nigel Dawes. Spolu zaťažili kontá súperových brankárov 62 gólmi. Cenu im odovzdal ďalší legendárny hokejista z čias Sovietskeho zväzu Alexander Jakušev.

debata chyba
Viac na túto tému: #KHL #CSKA Moskva #Alexander Radulov