Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Laco pred rozhodujúcim zápasom: V Omsku to budeme mať ťažké

Hráči Barysu Astana sú aj vďaka výkonom Jána Laca stále v hre o postup do semifinále play-off Východnej konferencie Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL).

09.03.2015 13:01
Ján Laco Foto:
Ján Laco.
debata

Kazašský účastník si v nedeľu vybojoval právo rozhodujúceho siedmeho stretnutia 1. kola vyraďovacej časti domácim triumfom na Avangardom Omsk 4:1. Pri prvých dvoch víťazstvách Barysu Ján Laco vychytal čisté konto, v nedeľu za svoj chrbát pustil iba jednu z 27 striel súpera. „V zápasoch proti Avangardu je dôležité, ktorý tím strelí prvý gól. Ten je vždy dôležitý po psychologickej stránke. Avangard Omsk je výborný tím, preto nemožno povedať, že my v tejto sérii podávame nestabilné výkony. Všetko sú to náročné zápasy,“ povedal Ján Laco pre portál Vesti.kz.

Siedmy duel je na programe v utorok 10. marca na ľade Omsk Areny. „Snažíme sa hrať jednoducho. Na druhej strane však nechceme len strieľať a čakať, čo sa stane. A pravdepodobne z toho pramenia naše chyby. V Omsku to budeme mať ťažké, ide o rozhodujúci siedmy zápas. Musíme sa naň dôkladne pripraviť a vyhrať ho,“ dodal vicemajster sveta z Helsínk 2012 Ján Laco.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ján Laco #Barys Astana