Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nagy: Je to veľká škoda, že Slovan asi končí v KHL

Prehrou 2:3 po predĺžení s Jokeritom Helsinki sa rozlúčili hráči Slovana Bratislava so sezónou 2014/2015 a možno aj s celou Kontinentálnou hokejovou ligou (KHL).

24.02.2015 22:05
Ladislav Nagy Foto: ,
Ladislav Nagy.
debata (1)

„Belasí“ síce v utorok prehrávali už 0:2, no v III. tretine dokázali vyrovnať a získali tak aspoň bod. „Je dobré, že sme sa vrátili do duelu, no škoda posledného gólu. Všetci štyria sme pozerali na puk, traja zbytočne atakovali jedného hráča. Chceli sme ísť do nájazdov a vyhrať posledný zápas. Aspoň sme zabojovali a dosiahli remízu. Jokerit veľmi dobre bráni, bol to ťažký duel,“ povedal po stretnutí najproduktívnejší hráč Slovana v aktuálnom ročníku Ladislav Nagy, ktorý raz skóroval aj v utorkovom zápase. „V poslednom súboji som dal gól, ale nevyhrali sme. Počas celej sezóny sme často inkasovali tesne pred koncom, rovnako aj dnes. Teraz si musíme oddýchnuť, pretože posledný mesiac sme hrali na tri päťky a na fyzičku to bolo náročné. Záverečnú domácu sériu sme nehrali zle.“

Skúsený 35-ročný útočník, ktorého minulosť je spätá aj s Jokeritom, sa vyjadril aj na margo správ o konci Slovana v nadnárodnej súťaži s riadením v Moskve. „Počuli sme o tom, že Slovan končí v KHL, je to veľká škoda. Na Slovensku nie sú peniaze. Mohlo to tu zostať, bolo by to dobré pre slovenský hokej. Fanúšikovia sú tu skvelí. Skončilo sa to tu a uvidíme, čo bude v nasledujúcej sezóne. Ďakujeme priaznivcom za celosezónnu podporu, boli vynikajúci. Som šťastný, že som tu mohol hrať. Je to veľká škoda, že Slovan asi končí v KHL, lebo je to hokej na úrovni,“ myslí si Nagy.

Rodák z košickej Šace sa po náročnom konci základnej časti teší na pauzu, no nie dlhú. „Teraz ma čakajú dva týždne voľna a potom začnem trénovať a pripravovať sa na MS. Chcem zabojovať o miestenku na šampionát,“ dodal Ladislav Nagy.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ladislav Nagy