Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Meškajúce výplaty? Nič také nepoznám, vraví najlepší strelec KHL

Pre najlepšieho strelca Kontinentálnej hokejovej ligy Steva Mosesa sú meškajúce financie neznámym pojmom. Len 176 cm vysoký Američan strelil v tejto sezóne 36 gólov, čo je nový rekord základnej časti nadnárodnej súťaže.

24.02.2015 10:41
Steve Moses Foto: ,
Steve Moses.
debata

Po príchode do Bratislavy sa Moses dozvedel o problémoch v Slovane, kde hráčom meškajú výplaty. V Jokerite sa s podobnými záležitosťami nestretol. "Jokerit je v týchto veciach prvotriedny klub a všetko funguje na jednotku. Samozrejme, môžem hovoriť len za náš klub, ale všetko klape tak, ako má. Prežívame skvelú sezónu a nálada v tíme je výborná. O financie sa vôbec nemusíme starať, môžeme sa s pokojom sústrediť na to podstatné – na zápasy. Žiadne podobné starosti nikoho z nás nezaťažujú. Pre Slovan to nie je ľahká situácia a nikoho neteší, že sa to deje, klub to musí nejako vyriešiť,“ uviedol v rozhovore pre pluska.sk Moses.

So spoluhráčmi z Jokeritu sa predstaví v utorok bratislavskému publiku tretíkrát v sezóne. Kým pre Slovan to bude rozlúčka so základnou časťou, pre helsinský tím bude súboj poslednou prípravou pred play-off. „Atmosféra je v Bratislave skvelá a hrá sa tu ťažko. Domáci tím nám to bude chcieť sťažiť čo najviac. Raz sme tu vyhrali a raz prehrali, teraz tu hráme posledný zápas. Navyše je to posledné stretnutie pred play-off a pre mňa je osobne dôležité, aby sme ho zvládli čo najlepšie. Určite nás však nič ľahké nečaká, a preto musíme tvrdo bojovať,“ doplnil pre Pluska.sk Moses.

Po úspešnej sezóne v KHL poškuľuje Američan aj po NHL. Do zámorskej súťaže ho ešte nikto nedraftoval. Dôvodom môže byť aj jeho nižší vzrast. „Ako pre každého hráča, aj pre mňa je NHL sen. Po tejto sezóne si však musím sadnúť s agentom, s rodinou a rozobrať všetky možnosti, ktoré sa mi ponúkajú. Potrebujem zohľadniť všetky dôležité aspekty a povedať si, čo je pre mňa najlepšie. Musím zvážiť všetky faktory, ale NHL je veľmi lákavá a rád by som si ju zahral. Uvidíme, ako sa napokon rozhodnem,“ doplnil pre pluska.sk Moses.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Jokerit Helsinki #Steve Moses