Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Baranka: Škoda, že tieto tri body už nič neznamenajú

Hokejisti Slovana sa v predposlednom stretnutí sezóny KHL vypli k vynikajúcemu výkonu. Milionársky Petrohrad nečakane zdolali 5:2 a potešili tak zaplnené tribúny.

22.02.2015 20:30
Ivan Baranka Foto: ,
Ivan Baranka.
debata

„Naša zostava vôbec nie je optimálna. Je nás málo. Chvíľami to vyzerá, že len ťaháme nohy za sebou, ale aspoň všetci vidia, že sme to nezabalili. Dali sme do zápasu všetko. Chceli sme sa fanúšikom odvďačiť,“ hovorí autor posledného gólu do prázdnej bránky Ivan Baranka.

Zdolať Petrohrad je iste aj pre vás veľká vec…
Iné mužstvá, ktoré majú úplne inú silu ako my, majú problémy uhrať s SKA aspoň prijateľný výsledok. Preto sme radi, že sme vyhrali. Najmä pred takouto veľkou kulisou. Fanúšikovia si to zaslúžili.

SKA ste zdolali druhý raz za sebou. Čím to je?
Pravda, naposledy sme vyhrali práve v Petrohrade a bolo to už dosť dávno. Možno sme na nich špecialisti, ale oni hrajú play off a my nie.

Chutí víťazstvo vo vašej zložitej situácii viac než iné?
Môžem hovoriť len za seba. Mne už víťazstvo v tejto fáze sezóny ani nechutí. Som rád len za fanúšikov. Samozrejme, je lepšie vyhrať než prehrať. Škoda, že tie tri body už vlastne nič neznamenajú.

Aké náročné je nastupovať druhý zápas za sebou len s päticou obrancov?
Fúúú (vydýchne si). To je ozaj veľká parádička. Neviem čo k tomu viac dodať. Točíme sa len piati. Chodíme na ľad unavení a z ľadu ešte viac. Nedajbože ide niektorý z nás obrancov na trestnú lavicu. To už ideme na ľad rad za radom každé druhé striedanie. Nie je to žiadna zábava.

Už v utorok vás čaká posledný zápas. Čo od neho očakávate?
Už sa ozaj nemáme na čo šetriť. Dáme do toho všetko. Bol by som veľmi rád, keby sme opäť potešili fanúšikov.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ivan Baranka