Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Záhreb dohráva sezónu s problémami. Nastúpil len so 14 korčuliarmi

Chorvátsky klub Medveščak Záhreb nastúpil na utorkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Viťazu Podoľsk len so štrnástimi hráčmi v poli.

18.02.2015 11:34
Medveščak Záhreb Foto:
Fanúšikovia Medveščaku Záhreb.
debata

Tréner Doug Shedden mal k dispozícii sedem obrancov a len sedem útočníkov. Napriek nízkemu počtu hráčov držal Medveščak s Podoľskom dlho krok, rozhodujúce dva góly dosiahli domáci v tretej tretine a vyhrali 3:1.

„Bolo to ťažké stretnutie. Na predzápasovej súpiske sme síce mali pätnásť hráčov, ale reálne ich bolo na ľade štrnásť. Môžem byť spokojný s tým, čo odviedli. Máme pred sebou posledné domáce duely ročníka a nastúpia v nich všetci, čo budú môcť,“ uviedol po stretnutí podľa klubového webu Viťazu Doug Shedden.

Viacerí hráči opustili Medveščak v závere prestupového obdobia, keď už bolo jasné, že klub nepostúpi do play off. Ďalší sú momentálne zranení a necestovali s tímom ani do Ruska. V súvislosti so záhrebským tímom sa špekuluje aj o jeho budúcnosti v KHL. Medveščak by sa mal údajne presunúť do rakúskej EBEL.

„Či bude Medveščak hrať KHL aj v budúcej sezóne? Či budem trénerom tohto tímu? Všetko je otázkou diskusií a na rozhodnutie sa stále čaká,“ doplnil Shedden.

debata chyba
Viac na túto tému: #Medveščak Záhreb #Viťaz Podoľsk