Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan porozdával hráčov, sezónu dohrá iba s devätnástimi

V drese hokejového Slovana Bratislava nastúpilo v nedeľu na ľade Čerepovca poslednýkrát v tejto sezóne okrem avizovaného Tomáša Surového aj trio Lukáš Kozák, Andrej Kudrna a Patrick White. Všetci sa presúvajú do Tipsport extraligy.

16.02.2015 13:16
slovan, fanusik, hokej Foto: ,
Fanúšik Slovana.
debata (5)

Lukáš Kozák sa vracia do Dukly Trenčín, zvyšní hráči do HC '05 Banská Bystrica. Kozák prišiel do Slovana počas vianočných sviatkov na striedavý štart, v belasom drese stihol odohrať sedemnásť stretnutí, v ktorých si pripísal jeden bod. Kudrna si pripísal za Slovan 21 štartov s bilanciou jeden gól a dve asistencie, White v 26 zápasoch nebodoval.

V Banskej Bystrici bude hrať aj Tomáš Surový. Tridsaťtriročný hokejista má pod Urpínom šancu predĺžiť si sezónu a dobre sa pripraviť na svetový šampionát. V Slovane zostáva na posledné tri stretnutia v ročníku devätnásť hráčov – dvaja brankári, šesť obrancov a jedenásť útočníkov. Na zozname zranených sú Tomáš Starosta, Patrik Luža a Václav Nedorost. Informácie zverejnil klubový web.

Káder Slovana na záver sezóny: Backlund, Godla – Baranka, Barker, J. Brejčák, V. Mihálik, Sersen, Štajnoch – Bartovič, L. Hudáček, Jeglič, M. Lunter, Murley, L. Nagy, Ölvecký, Netík, Dominik Rehák, Andrej Šťastný, Tičar

5 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Tomáš Surový