Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi na ľade CSKA Moskva v bránke s Godlom

Hráči Slovana Bratislava nastúpia na stredajší duel Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) u lídra celej súťaže CSKA Moskva v bránke s mladíkom Denisom Godlom.

11.02.2015 12:30
Denis Godla. Foto: ,
Denis Godla.
debata (3)

Ten doteraz zasiahol do troch zápasov „belasých“ a na ľade strávil dovedna 168:36 min. Kryť chrbát zo striedačky mu bude Johan Backlund. Tréner Petri Matikainen zachoval obranné dvojice v rovnakom zložení ako v predchádzajúcich štyroch dueloch u súperov – Sersen nastúpi so Starostom, Štajnoch s Barkerom a J. Brejčák s L. Kozákom. Siedmym bekom bude V. Mihálik.

V prvom útoku Bratislavčanov sa predstavia s najproduktív­nejším hráčom mužstva Ladislavom Nagyom aj Libor Hudáček s Mattom Murleym. V druhej zraneného Jegliča nahradí Kudrna pri Netíkovi s Tičarom. Do zostavy sa vracia kapitán Bartovič, ktorý vytvorí trio so Surovým a P. Whitom. Do stretnutia zasiahnu aj útočník Dominik Rehák a M. Lunter.

Oba kluby sa v tejto sezóne stretli v septembri v Bratislave, Moskovčania získali tri body za víťazstvo 4:1.

Stredajší zápas v Moskve sa začne o 17.00 h SEČ.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s CSKA Moskva (zdroj: hcslovan.sk):
Godla (Backlund) – Sersen, Starosta, Štajnoch, Barker, J. Brejčák, L. Kozák, V. Mihálik – L. Hudáček, Murley, L. Nagy – Netík, Tičar, Kudrna – Bartovič, Surový, P. White – Dominik Rehák, M. Lunter

3 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #CSKA Moskva #Denis Godla