Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi proti Soči s dvoma medailistami z juniorských MS

Slovan Bratislava nastúpi na prvý tohtoročný domáci zápas v Kontinentálnej hokejovej lige (KHL) hneď s dvojicou bronzových medailistov z nedávneho juniorského svetového šampionátu v Kanade.

15.01.2015 14:06
Denis Godla Foto: ,
Denis Godla na tréningu Slovana.
debata

V súboji proti HK Soči sa od 19.30 h predstaví na poste brankárskej dvojky Denis Godla a trinástym útočníkom bude Dominik Rehák.

Od začiatku bude chytať Johan Backlund, Jaroslav Janus si doliečuje zranenie a duel bude sledovať len z tribúny. Do obrany sa vracia Cam Barker. Tomáš Surový sa z miesta v druhej obrane presunul na post centra elitného útoku.

Defenzívne dvojice utvoria Patrik Luža s Michalom Sersenom, Barker s Martinom Štajnochom, Tomáš Starosta s Lukášom Kozákom a úloha siedmeho beka pripadla Jánovi Brejčákovi. V prvej útočnej formácii bude hrať Milan Bartovič s Tomášom Surovým a Ladislavom Nagyom.

S HK Soči prehral Slovan v úvode decembra na ľade súpera 1:4. Slovan je momentálne v tabuľke Západnej konferencie na 12. mieste, v 46 zápasoch získal 57 bodov a len o päť zaostáva za ôsmym Nižným Novgorodom.

Informácie o zostave zverejnil klubový web.

Predpokladaná zostava Slovana:
Backlund (Godla) – Luža, Sersen, Štajnoch, Barker, Starosta, L. Kozák, J. Brejčák – Bartovič, Surový, L. Nagy – L. Hudáček, Murley, Vondrka – Netík, Tičar, Jeglič – Kudrna, A. Šťastný, Ölvecký – Dominik Rehák

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #HK Soči #Denis Godla #Dominik Rehák