Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi aj v Podoľsku v obrane s útočníkom Surovým

Slovan Bratislava nastúpi na pondelkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Viťazu Podoľsk v rovnakej zostave ako pred dvoma dňami pri výhre 2:0 v Jaroslavli.

12.01.2015 11:45
Tomáš Surový Foto: ,
Tomáš Surový.
debata

Do bránky sa opäť postaví Johan Backlund. V obrane bude korčuľovať s päticou bekov aj útočník Tomáš Surový, ktorý potvrdzuje svoju univerzálnosť. Pri Tomášovi Starostovi zapláta dieru po zranenom Camovi Barkerovi.

V prvej formácii budú hrať Milan Bartovič s Mattom Murleym a Ladislavom Nagyom. S Podoľskom prehral v novembri Slovan doma 0:2. Oba tímy sa stretli aj v augustovej príprave, aj v nej uspel ruský tím (3:2 po sam. nájazdoch). Slovan je momentálne v tabuľke Západnej konferencie na 12. mieste, v 45 zápasoch získal 56 bodov a len o štyri zaostáva za ôsmym Soči. V posledných pätnástich dueloch ročníka budú chcieť belasí postúpiť na priečky zaručujúce play-off.

Predpokladaná zostava Slovana: Backlund (Janus) – Luža, Sersen, Štajnoch, L. Kozák, Starosta, Surový – Bartovič, Murley, L. Nagy – Netík, Tičar, Jeglič – L. Hudáček, P. White, Vondrka – Kudrna, A. Šťastný, Ölvecký – Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Tomáš Surový #Viťaz Podoľsk