Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nagy sa vracia do zostavy Slovana, bude hrať v druhom útoku

Do zostavy Slovana Bratislava sa v pondelkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy proti Lade Togliatti vráti najproduktívnejší hráč tímu Ladislav Nagy.

22.12.2014 13:58
Ladislav Nagy Foto: ,
Ladislav Nagy.
debata

Tridsaťpäťročný krídelník vynechal pre zranenie v dolnej časti tela posledných päť zápasov. Nagy nastúpi od 19.00 h v Slovnaft Arene v druhej formácii s Václavom Nedorostom a Milanom Bartovičom. V útoku nahradí Michala Vondrku, ktorý bude hrať vo štvrtej ofenzívnej trojke s Tomášom Surovým a Andrejom Šťastným.

„Cítim sa už oveľa lepšie, s chlapcami som bol niekoľkokrát na ľade a zranené miesto ma pri hre už viac-menej neobmedzuje. Hlad po hokeji mám po výpadku, samozrejme, veľký, v pondelok proti Lade by som chcel hrať. Samozrejme, všetko závisí aj od trénerov,“ povedal ešte v sobotu podľa hcslovan.sk Ladislav Nagy, ktorý sa zranil v závere súboja proti Metallurgu Novokuzneck. V stretnutí s HK Soči absolvoval niekoľko striedaní a potom vynechal duely s Dynamom Moskva a doma s Avangardom Omsk, Barysom Astana, Salavatom Julajev Ufa a Jokeritom Helsinki.

V prvom útoku nastúpia vedľa Tomáša Netíka Slovinci Rok Tičar a Žiga Jeglič, ktorí si cez víkend urobili chuť dvoma víťazstvami v reprezentácii svojej krajiny. V treťom útoku budú hrať Peter Ölvecký, Matt Murley a Libor Hudáček.

V obrane bude mať Slovan k dispozícii šesť bekov, prvú dvojicu vytvorí Michal Sersen s Martinom Štajnochom, Ján Brejčák bude hrať po boku Ivana Baranku, zadné rady uzatvorí dvojica Tomáš Starosta, Patrik Luža. V bráne Slovana bude stáť Jaroslav Janus, na striedačke bude pripravený David LeNeveu. Informácie zverejnil web Slovana.

Slovan po troch víťazstvách za sebou stráca na play-off päť bodov. Priblížiť sa k vyraďovacej časti chce vo vianočnom týždni, keď okrem Togliatti hostí aj Nižnekamsk a SKA Petrohrad. Togliatti je momentálne s 39 bodmi na 11. priečke Východnej konferencie, na play-off zaostáva sedem bodov. Do Bratislavy prichádza so sériou štyroch prehier v rade.

Predpokladaná zostava Slovana (zdroj: hcslovan.sk):

Janus (LeNeveu) – Štajnoch, Sersen, J. Brejčák, Baranka, Luža, Starosta – Netík, Tičar, Jeglič – Bartovič, V. Nedorost, L. Nagy – L. Hudáček, Murley, Ölvecký – A. Šťastný, Surový, Vondrka

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ladislav Nagy #Lada Togliatti