Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Zmeny v kádri Slovana pokračujú. Z klubu vraj odchádza Foster

Dni kanadského obrancu Kurtisa Fostera v hokejovom Slovane Bratislava sú už údajne spočítané a dres slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy si podľa informácií denníka Nový Čas viac neoblečie.

14.11.2014 10:55
Kurtis Foster Foto: ,
Kurtis Foster.
debata

Tridsaťdvaročného zadáka so skúsenosťami z NHL, ktorý prišiel do mužstva ako posila pred začiatkom sezóny z Medveščaku Záhreb, pribrzdilo v úvode ročníka zranenie, po ktorom sa nedostal do optimálnej formy.

Podľa denníka Nový Čas už vedenie Slovana ukončilo spoluprácu s Fosterom, ale zatiaľ to nikto oficiálne nepotvrdil. V kádri bratislavského mužstva by malo prísť k zmenám, čo avizoval aj generálny manažér Maroš Krajči. Zatiaľ prvou je mesačné preradenie Libora Hudáčka do extraligovej Banskej Bystrice.

Foster podpísal pred sezónou so Slovanom zmluvu do 30. apríla 2015. Hokejista, ktorý o pár dní oslávi 33. narodeniny, nastúpil za belasých v osemnástich stretnutiach, v ktorých si pripísal jednu asistenciu, osem mínusových bodov a 18 trestných minút. Naposledy hral 5. novembra v zápase v Novosibirsku, v dueloch s Astanou a doma s Medveščakom Záhreb sa už nedostal do zostavy.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Kurtis Foster