Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Nagy nastúpi opäť v prvom útoku Slovana. Starosta sa zranil

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na štvrtkový večerný zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Sibiru Novosibirsk (19.30) s viacerými zmenami v zostave.

30.10.2014 15:26
Libor Hudáček Foto: ,
Do zostavy hokejistov Slovana sa vracia Libor Hudáček.
debata

Najproduktívnejší hráč mužstva Ladislav Nagy bude hrať v prvom útoku s Milanom Bartovičom a Tomášom Surovým. Trénerské trio Petri Matikainen, Vladimír Országh a Pavol Rybár už môže počítať aj s novou posilou – českým útočníkom Tomášom Rachůnkom, ktorý sa objaví vo štvrtej formácii s uzdraveným Andrejom Šťastným a Máriom Bližňákom.

Do zostavy sa vracia aj Libor Hudáček, ktorý bude hrať so Slovincami Žigom Jegličom a Rokom Tičarom. Spolu zostala česká útočná trojica Michal Vondrka, Václav Nedorost, Tomáš Netík.

V zápase so Sibirom nenastúpi Tomáš Starosta, ktorý sa zranil počas štvrtkového tréningu v hornej časti tela. Skúseného beka nahradí v dvojičke s Martinom Štajnochom Vladimír Mihálik. Do bránky pôjde Johan Backlund.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Novosibirskom:
Backlund (Janus) – Sersen, Sigalet, Foster, Baranka, Štajnoch, V. Mihálik, Luža – L. Nagy, Surový, Bartovič – Netík, Nedorost, Vondrka – Jeglič, Tičar, L. Hudáček – A. Šťastný, Bližňák, T. Rachůnek

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Ladislav Nagy #Sibir Novosibirsk #Tomáš Starosta