Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan proti Jokeritu s veľkými zmenami, Nagy putuje k Slovincom

Tréner hokejového Slovana Bratislava Petri Matikainen sa v porovnaní s predchádzajúcim súbojom s Dinamom Minsk rozhodol poriadne pomeniť zostavu na nedeľňajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Jokeritu Helsinki, ktorý sa v Slovnaft Arene začína o 17.00 h.

12.10.2014 13:00
Ladislav Nagy, Milan Bartovič, Andrej Šťastný Foto: ,
Ilustračné foto
debata

V prvom útoku nastúpia Milan Bartovič, Tomáš Surový a Tomáš Netík, ktorých budú zozadu podporovať obrancovia Ivan Baranka a Martin Štajnoch. Po dvoch vynechaných stretnutiach sa do zostavy vráti Libor Hudáček, ktorý dostane šancu vo formácii s Mattom Murleym a Michalom Vondrkom.

V treťom útoku vedľa Slovincov Žigu Jegliča a Roka Tičara nastúpi najproduktívnejší hráč Slovana a bývalý hokejista Jokeritu Ladislav Nagy. Bez zmeny ostala iba štvrtá formácia s Máriom Lunterom, Máriom Bližňákom a Andrejom Šťastným.

V obrane utvoria dvojice Jonathan Sigalet s Michalom Sersenom a Tomáš Starosta s Kurtisom Fosterom. Siedmym obrancom bude Ján Brejčák, v bránke dostane šancu Švéd Johan Backlund. Stretnutie s Jokeritom je už dávno vypredané, belasých bude hnať dopredu 10 055 divákov. Informácie zverejnil web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana (zdroj: hcslovan.sk): Backlund (Janus) – Štajnoch, Baranka, Sersen, Sigalet, Foster, Starosta, J. Brejčák – Netík, Surový, Bartovič – Vondrka, Murley, L. Hudáček – L. Nagy, Tičar, Jeglič – A. Šťastný, Bližňák, Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Petri Matikainen