Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan zabojuje o tretiu výhru v rade, v bránke bude opäť Janus

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na stredajší zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Dynamu Riga len s malými zmenami v zostave v porovnaní s predchádzajúcim súbojom s Dynamom Minsk. Bratislavčania sa pokúsia o tretiu výhru v rade. Súboj sa začne o 19.00 h.

01.10.2014 13:32
Petri Matikainen Foto: ,
Trénera Petriho Matikainena objíma maskot Slovana Harvy.
debata

Fínsky tréner Petri Matikainen prehodil dvojicu hráčov medzi druhým a štvrtým útokom. V druhom sa k Milanovi Bartovičovi a Tomášovi Surovému posunie Tomáš Netík, na krídle štvrtej formácie s Máriom Lunterom a Andrejom Šťastným bude hrať Matt Murley.

Pre virózu pravdepodobne nenastúpi Kurtis Foster. K Michalovi Sersenovi sa preto posunie opäť Ivan Baranka, pri Jonathanovi Sigaletovi bude Martin Štajnoch. V tretej obrane s Tomášom Starostom by mal korčuľovať Ján Brejčák, Vladimír Mihálik bude siedmym zadákom. Do bránky sa postaví opäť Jaroslav Janus. Informuje o tom klubový web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Dynamom Riga: Janus (Backlund) – Sersen, Baranka, Sigalet, Štajnoch, Starosta, J. Brejčák, V. Mihálik – L. Nagy, V. Nedorost, Vondrka – Netík, Surový, Bartovič – Jeglič, Tičar, L. Hudáček – Murley, A. Šťastný, Lunter

debata chyba
Viac na túto tému: #Dynamo Riga #Dynamo Minsk