Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bakoš a Mojžíš opustili Slovan, šanca na príchod Handzuša sa zvyšuje

Káder slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) tímu HC Slovan Bratislava opustili pred ostrým štartom sezóny 2014/2015 obranca Tomáš Mojžíš a útočník Martin Bakoš.

04.09.2014 13:39
Michal Handzuš Foto:
Michal Handzuš.
debata

Generálny manažér „belasých“ Maroš Krajči ďalej prezradil, že už rokoval o možnej spolupráci so skúseným stredným útočníkom Michalom Handzušom, ktorý je stále bez zmluvy.

„Raz sme spolu sedeli a budeme sedieť znovu. Každým ďalším dňom sa šanca na pôsobenie Handzuša v Slovane zvyšuje. Osobne mu však ako skvelému hokejistovi a výbornému človeku zároveň úprimne želám, aby ešte dostal šancu pôsobiť v NHL. ak po nej túži,“ povedal Krajči. Do svojej tretej sezóny v KHL vstupuje Slovan s rozpočtom približne na úrovni predchádzajúcich dvoch ročníkov 13,2 milióna eur.

„V zložitej ekonomickej situácii sa nedalo čakať, že by mohol byť výrazne vyšší. Posilnenie kádra nám umožnila najmä situácia na hráčskom trhu a aj naša trpezlivosť a umná taktika,“ dodal manažér bratislavského klubu.Informácie pochádzajú zo štvrtkového vydania denníka Nový Čas.

Slovan začne novú sezónu v bránke s Backlundom

Slovan Bratislava nastúpi na svoj úvodný duel sezóny 2014/2015 v KHL doma proti Medveščaku Záhreb v bránke s Johanom Backlundom. Tréner Rostislav Čada dal švédskemu gólmanovi prednosť pred Jaroslavom Janusom, ktorý bude na striedačke pripravený zasiahnuť do štvrtkového duelu. V otváracej formácii Slovana figurujú obrancovia Ivan Baranka s Michalom Sersenom, v útoku pri centrovi Václavovi Nedorostovi krídla Michal Vondrka a Ladislav Nagy.

Ďalšími bekmi v súboji budú Sigalet so Starostom a Mihálik s Brejčákom, pozíciu siedmeho obrancu zaujme Luža. V druhej útočnej formácii sa predstavia krídelníci Hudáček a Netík s centrom Surovým, v tretej trio Bartovič, Tičar a Murley. Štvrtú trojicu tvoria Ölvecký, White a Jeglič.

Súboj Slovana s Medveščakom sa v Slovnaft Arene začne o 19.00 h. Belasí už v piatok ráno odcestujú na prvý „trip“ nového ročníka, začnú ho na ľade úradujúceho víťaza Gagarinovho pohára v Magnitogorsku. Informácie zverejnil web Slovana.

Predpokladaná zostava Slovana:
Backlund (Janus) – Baranka, Sersen, Sigalet, Starosta, V. Mihálik, J. Brejčák, Luža – Vondrka, V. Nedorost, L. Nagy – L. Hudáček, Surový, Netík – Bartovič, Tičar, Murley – Ölvecký, P. White, Jeglič

debata chyba
Viac na túto tému: #Michal Handzuš #HC Slovan Bratislava #Tomáš Mojžíš #Martin Bakoš