Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Podhradský stále čaká, Slovanu nepovedal áno ani nie

Slovenský hokejový obranca Peter Podhradský stále nemá jasno o svojom pôsobisku v nasledujúcej sezóne.

10.07.2014 16:02
Peter Podhradský Foto: ,
Peter Podhradský.
debata

Skúsený 34-ročný rodák z Bratislavy v apríli predĺžil zmluvu s Donbasom Doneck, v ktorom absolvoval predchádzajúce dva ročníky, no škrt cez rozpočet mu urobilo rozhodnutie vedenia Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL), ktoré ukrajinský klub dočasne nezaradilo do nadnárodnej súťaže. Vicemajster sveta z Petrohradu 2000 si tak musí hľadať nové mužstvo.

„Agent mi jasne oznámil, že musím hlavne čakať. Takisto som realista. Viem, že ostatné tímy majú momentálne plné súpisky, no verím, že sa ešte nájde nejaké voľné okno, respektíve tím, ktorý bude vyhovovať mne a ja jemu,“ cituje Hokejportal.net Petra Podhradského, pre ktorého je stále prioritou pôsobenie v KHL.

Už dlhšie sa v zákulisí hovorí o tom, že by ostrieľaný zadák mohol zakotviť v Slovane Bratislava. „Bývam asi 10 minút peši od štadióna, rodina je tu doma, máme malé deti. Nechcem to obísť diplomatickou odpoveďou, ale zatiaľ nehovorím ani áno, ani nie. Nemôžem povedať, že nie a pozajtra vyjde správa, že som v Slovane. Ale takisto nechcem povedať áno a o pár týždňov budem niekde inde. Uvidíme,“ dodal Podhradský, ktorý bol s podmienkami v Donecku veľmi spokojný.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Peter Podhradský