Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neskutočné! V bitke o Gagarinov pohár pomáhajú aj zamestnanci letiska

Do finálovej bitky Gagarinovho pohára v Kontinentálnej hokejovej lige sa nepriamo zapojili aj zamestnanci letiska v Magnitogorsku.

26.04.2014 10:30
debata

Hráči HC Lev Praha s realizačným tímom museli stráviť viac ako hodinu v lietadle na letiskovej dráhe v ruskom meste a počkať, kým pristanú ich súperi z Metallurgu a absolvujú všetky potrebné úkony. Potom strávili rovnako dlhý čas čakaním na batožinu.

Magnitogorsk vzhľadom na počasie odložil piatkový odlet do Ruska z Prahy z rána na neskorší čas a na letisku Ruzyne sa stretli pred odletom oba tímy. Český finalista odlietal z Prahy o trocha skôr a bol prvý aj v Rusku. Lietadlo HC Lev však ostalo stáť na pristávacej dráhe a čakalo na pristátie ruského stroja.

Hráči českého účastníka KHL potom čakali ďalšiu hodinu na svoju batožinu a vybavenie dokumentov, lebo personál letiska si dával načas. Do hotela dorazili Pražania šesť hodín po odlete z letiska Ruzyne. Informácie zverejnil web HC Lev.

Vo finále Gagarinovho pohára je stav série medzi Magnitogorskom a Levom Praha 2:2 na zápasy. Piaty duel sa hrá v sobotu popoludní v ruskom meste, šiesty potom v pondelok v českej metropole.

debata chyba
Viac na túto tému: #Lev Praha #Metallurg Magnitogorsk #Gagarinov pohár