Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šatan dostal do útoku Bakoša, belasí chcú na záver uspieť

Hokejisti Slovana Bratislava nastúpia na utorkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) o 19.00 h na ľade Slovnaft arény proti Medveščaku Záhreb v bránke opäť s Jaroslavom Janusom a menšími zmenami vo formáciách v porovnaní s nedeľňajším duelom proti Spartaku Moskva (0:3).

04.03.2014 16:22
Miroslav Šatan Foto:
Miroslav Šatan.
debata

V otváracej budú korčuľovať obrancovia Martin Škoula, Martin Štajnoch a útočníci Michel Miklík, Mário Bližňák a Michal Vondrka. Pri Brankovi Radivojevičovi a Miroslavovi Šatanovi dostane šancu Martin Bakoš namiesto Libora Hudáčka, ktorého tréner Rostislav Čada preradil do tretej formácie k Jurajovi Mikúšovi a Milanovi Bartovičovi.

Vo štvrtom útoku sa predstavia Peter Ölvecký, Marko Daňo a Andrej Šťastný. V druhej obrane s Jonathanom Sigaletom nastúpi Ján Brejčák, ktorého pozíciu pri Tomášovi Mojžíšovi zaujme Vladimír Mihálik. Na striedačke budú na príležitosť čakať obranca Patrik Luža a útočník Tomáš Mikúš.

Slovan Bratislava už nemá šancu na play-off a predstaví sa len v Pohári nádeje. Medveščaku patrí v tabuľke Západnej konferencie postupové 6. miesto, Záhrebčania nazbierali o 22 bodov viac ako belasí.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas so Záhrebom (zdroj: hcslovan.sk): Janus (Kopřiva) – Štajnoch, Škoula, Sigalet, J. Brejčák, V. Mihálik, Mojžíš, Luža – Miklík, Bližňák, Vondrka – Šatan, Radivojevič, M. Bakoš – L. Hudáček, J. Mikúš, Bartovič – Ölvecký, A. Šťastný, M. Daňo – T. Mikúš

debata chyba
Viac na túto tému: #Miroslav Šatan #Martin Bakoš