Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na toto sa nedá pozerať! kričali fanúšikovia. Zaslúžene, priznali hráči

Na zápasoch Slovana Bratislava sa v uplynulých dvoch sezónach iba tlieskalo. Fanúšikom belasých však pred koncom základnej časti KHL dochádza trpezlivosť.

02.03.2014 23:48
slovan hokej, fanusikovia Foto:
Ilustračné foto
debata (1)

Pohár sa prelial po zahanbujúcej prehre 0:3 s mužstvom, ktorého hráči nedostávajú výplaty a na súpiske má hneď niekoľko juniorov. A tak sa v nedeľu večer v tretej tretine už iba pískalo a zborovo skandovalo: „My chceme hokej. My chceme Slovan. Na toto sa nedá pozerať“.

„Keď ľudia pískajú, hrá sa veľmi ťažko. Doposiaľ som to nezažil, je mi to veľmi ľúto. Ale mali na to právo,“ skonštatoval Marko Daňo, ktorý priznal, že za slabým výkonom belasých je aj frustrácia zo zlyhania v boji o play-off.

„Urobili sme si peknú hanbu, divákom sme pokazili víkend,“ kriticky priznal obranca Martin Štajnoch. Ten pripomenul, že v KHL nie je žiadny súper slabý. „Ľudia si myslia, že mužstvo, o ktorom sa píše, že nemá nič vyplatené, príde k nám prehrať. Podľa mňa však majú vyplatené dosť,“ dodal.

Obranca Vladimír Mihálik mohol v druhej tretine poslať Slovan do vedenia, ale samostatný nájazd nevyuži. „Fanúšikovia majú právo sa vyjadriť. Nie je to však tak, že by sme to zabalili. Hráme, aby sme sa ukázali svetu a aj pre kontrakty. Ale keď to nejde, tak to nejde,“ povedal.

Mohutný piskot si všimol aj Juraj Mikúš. „Len málo hráčov toto dokáže ignorovať. Ja som to počul a nie je to príjemné. V závere to bola už bezmocnosť,“ uviedol.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marko Daňo #Juraj Mikuš #Vladimír Mihálik #Martin Štajnoch