Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi proti lídrovi ligy v nezmenenej zostave

Hokejisti bratislavského Slovana nastúpia na piatkový duel na ľade lídra Kontinentálnej hokejovej ligy SKA Petrohrad v rovnakej zostave ako v stredu pri výhre 1:0 proti Atlantu Mytišči.

01.11.2013 09:58
Rostislav Čada Foto:
Tréner Slovana Rostislav Čada.
debata

Do bránky sa opäť postaví Jaroslav Janus, ktorý predviedol na predmestí Moskvy skvelý výkon a tridsiatimi zákrokmi vychytal svoj prvý shutout v sezóne.

Tréner Rostislav Čada sa rozhodol pred duelom v Petrohrade nemeniť zloženie jednotlivých formácií. Na striedačke budú na šancu opäť čakať Tomáš Mikúš s Richardom Mrázom. Informácie zverejnil web Slovana.

Súboj medzi Petrohradom a Slovanom sa začína o 16.30 h SEČ, v priamom prenose ho vysiela Sport2. SKA nazbieral v tejto sezóne v 24 stretnutiach už 53 bodov, v stredu zdolal Lev Praha hladko 5:0. Slovan má na svojom konte o 30 bodov menej.

Petrohradčania ťahajú sériu štyroch víťazných duelov v rade. Spoliehajú sa predovšetkým na skvelú ofenzívu, v ktorej dominujú Iľja Kovaľčuk, Alexej Ponikarovskij, Roman Červenka a Viktor Tichonov. SKA hrá skvele v presilovkách, dosiahlo v nich už 25 gólov. Slovan súbojom v Petrohrade zakončí súčasnú sériu zápasov v Rusku.

Predpokladaná zostava Slovana (zdroj: hcslovan.sk):
Janus (Kopřiva) – Škoula, Sersen, Sigalet, Mojžíš, Kutlák, Štajnoch – Radivojevič, J. Mikúš, Bartovič – Miklík, Bližňák, Vondrka – Kukumberg, A. Šťastný, Netík – M. Daňo, Matoušek, L. Hudáček – T. Mikúš, R. Mráz

debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #čada #Petrohrad #Janus