Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nie je slabší, ako v minulej sezóne, myslí si obranca Graňák

Obranca Dynama Moskva Dominik Graňák priznal, že v šatni úradujúcich víťazov KHL nepanovala pred súbojom so Slovanom uvoľnená atmosféra.

24.09.2013 09:10
Dominik Graňák Foto: ,
Dominik Graňák strieľa po nádhernej akcii tretí gól do siete Slovana. Blahoželať mu prichádza Leo Komarov.
debata (4)

Mužstvo Olega Znaroka ťahalo šnúru troch zápasov bez víťazstva a po druhej tretine všetko nasvedčovalo tomu, že aj z Bratislavy odíde naprázdno.

„Po troch zápasoch nám už chýbalo sebavedomie, v našej hre už nebola iskra. Po druhej tretine sme sa opäť zomkli a zápas otočili. V tomto zložení už hráme niekoľko rokov a v podobnej situácii sme sa už ocitli niekoľkokrát. Som rád, že nám to dnes vyšlo,“ potvrdil reprezentačný obranca.

Zdá sa, že bratislavský tím je pre Dynamo príjemným súperom, keďže ani jeden zápas zo siedmich neprehralo. „Niekto mi to pred zápasom pripomenul. Ale je to veľmi skresľujúce, tie zápasy sú mimoriadne vyrovnané a polovicu z nich sme vyhrali až po predĺžení,“ dodal Graňák.

Dynamo neúspešnú sériu prerušilo, no Slovan sa trápi naďalej. Skúsený bek je napriek tomu presvedčený, že belasí nie sú slabší ako v minulej sezóne.

„Nemyslím si, že by sa Slovan oslabil. Ale dolieha na nich nevydarený vstup do sezóny. Je to veľmi nepríjemné, hlavne takto na začiatku by to zrejme zamávalo s každým. Držím im však palce, aby sa z toho dostali,“ poznamenal.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominik Graňák #Dynamo Moskva