Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nie je to beznádejné, myslí si Čada. Konrád vraj za prehru vôbec nemôže

Je našou povinnosťou to v pondelok ešte skúsiť, chceme dať bratislavskému publiku ďalší dôvod na radosť, neskrýval odhodlanie po prehratom zápase tréner hokejového Slovana Bratislava Rostislav Čada.

24.02.2013 22:08
ČČada, Slovanada, Slovan Foto: ,
Tréner HC Slovan Bratislava Rostislav Čada počas zápasu KHL medzi HC Slovan Bratislava a Dynamom Moskva.
debata (5)

Moskovské Dynamo má v osemfinálovej sérii play-off KHL tri mečboly k dobru, kouč belasých síce s odvracaním takéhoto vývoja skúsenosti nemá, tvrdí ale, že dobre pozná svoje mužstvo.

“My sme tu už v minulosti prehrali niekoľko nešťastných zápasov a na ďalší nastúpilo akoby úplne iné mužstvo. A keď sme to dokázali v základnej časti, nezostáva nám nič iné, iba pokúsiť sa o to aj v pondelok. Nie je to beznádejné,“ poznamenal Čada.

Videozostrih zo zápasu si pozrite tu

Český tréner dal v nedeľu večer v bráne príležitosť Branislavovi Konrádovi. Po stretnutí nepripustil ani náznak pochybnosti o svojej nominácii. Podľa neho Konrád, ktorý inkasoval v druhej tretine štyri góly, nesklamal. Na otázku Pravda.sk, či mu nevyčíta niektorý z gólov, Čada pohotovo odpovedal:

“Vôbec nie. Nebola to jeho chyba, naopak, všetky góly vyplynuli z nedôslednej obrany. A ak ste si dobre všimli, v tom čase bola na ľade tá istá skupina hráčov,“ uviedol. Kto bude chytať v druhom domácom dueli, však Čada povedať nechcel.

Prezradil ale, že pred súbojom o prežitie bude v kabíne hráčom prízvukovať, aby zvýšili pohyb a hlavne efektivitu v osobných súbojoch, lebo práve tie sú podľa neho kľúčom k úspechu.

Aj keď Čada po celý čas sledoval dianie na ľade, ani jemu neunikol fakt, že v hľadisku zostalo niekoľko stoviek voľných miest. “Nedokážem si to vysvetliť. Veľmi ma to mrzí, hlavne po tak vydarenej sezóne, v ktorej sme sa spolu mnohokrát radovali,“ dodal.

5 debata chyba