Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Radosa odchádza z postu šéfa trenčianskej Dukly: Moje názory môžu byť považované za kontroverzné

Predseda predstavenstva extraligového klubu HK Dukla Trenčín Miloš Radosa skončil vo svojej funkcii. Predseda Dozornej rady Róbert Švehla mu poďakoval za pôsobenie a uviedol, že meno jeho nástupcu klub oznámi vo februári. Informovala o tom oficiálna stránka "vojakov."

10.01.2024 21:59
SR šport Hokej APHK TEL TK VV SZĽH BAX Foto:
Miloš Radosa už nie je šéfom hokejistov Dukly Trenčín.
debata (5)

Radosa už začiatkom roka 2024 avizoval ukončenie pôsobenia v pozícii predsedu predstavenstva, s ktorou sa plánoval rozlúčiť po sezóne 2023/2024.

Napokon nabrali udalosti rýchly spád a k tomuto kroku sa odhodlal už skôr.

Július Hudáček Čítajte viac Hudáček reaguje na českého experta i Radosu: Som obeť nenávistnej kampane. Proti toxickým fanatikom sa budem brániť

"Dnes (streda, 10. januára) prebehlo neformálne stretnutie akcionárov HK Dukla Trenčín, ktorého predmetom bola diskusia o aktuálnej situácii v klube, ako aj zabezpečení chodu klubu po mojom odchode. Od svojho nástupu do funkcie predsedu predstavenstva v septembri 2020 som sa usiloval o to, aby sa klub po športovej a ekonomickej stránke dostal na pozície, na ktoré právom patrí.

Napriek nepriazni osudu spôsobenej dvoma pandemickými sezónami a treťou sezónou ovplyvnenou rekonštrukciou zimného štadióna som hrdý, že aj vďaka podpore partnerov a fanúšikov sme tieto sezóny zvládli," uviedol vo vyhlásení, ktoré klub zverejnil na svojom webe.

Uviedo, že všetky svoje kroky vo funkcii robil v najlepšej viere pre napredovanie a úspech klubu.

"Mrzí ma, že súčasné postavenie po športovej stránke nezodpovedá vynaloženému úsiliu celého manažmentu. Vnímam tiež názory, že moje osobné vyjadrenia, ktoré som nikdy nemal záujem spájať s klubom ako takým alebo ich vydávať za klubové, môžu byť považované za kontroverzné.

V nadväznosti na uvedené a majúc na zreteli prioritne záujem klubu, som sa rozhodol k dnešnému dňu ukončiť svoje pôsobenie vo funkcii predsedu predstavenstva hokejového klubu HK Dukla Trenčín.

Chcel by som poďakovať všetkým priaznivcom a partnerom trenčianskeho hokeja, ktorí mňa a klub počas môjho pôsobenia podporovali. Verím, že ešte aj v tejto sezóne Dukla Trenčín nepovedala posledné slovo a naďalej zostávam fanúšikom klubu," uvádza Radosa.

Slovensko, Rusko Čítajte viac Ruské médiá: Slováci chcú proti nám odohrať pred MS jeden alebo viac prípravných zápasov. Šokovalo nás to, reaguje zväz

"V mene Dozornej rady HK Dukla Trenčín ďakujem Milošovi Radosovi za jeho činnosť Predsedu predstavenstva v uplynulých viac ako troch rokoch. Nebolo to jednoduché obdobie a športové výsledky z rôznych dôvodov neboli podľa očakávaní takého náročného klubu ako Dukla.

Verím, že nový predseda, ktorého meno oznámime vo februári 2024, sa s úlohami, ktoré ho čakajú, zdatne popasuje a Dukla sa dostane na víťaznú vlnu a poteší svojich fanúšikov," konštatoval Švehla.

Trenčiansky tím figuruje po 34. zápasoch na 10. mieste extraligovej tabuľky. V 34 zápasoch nazbieral 45 bodov, v novom roku prehral všetky tri zápasy.

Výnosy klubov hokejovej extraligy v minulom roku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Údaje pochádzajú z účtovných závierok...
5 debata chyba
Viac na túto tému: #HK Dukla Trenčín #Miloš Radosa