Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Majetok zarobil v Amerike, podporuje opačnú stranu. Radosa sa obul do Šatana, Hudáčka, neobišiel ani Fica

Presne pred týždňom sa rozhodol pre rázny krok. V prvý deň nového roka zverejnil Miloš Radosa emotívny list, v ktorom oznámil, že aktuálna sezóna bude pre neho poslednou na poste šéfa hokejovej Dukly Trenčín.

08.01.2024 10:27
radosa, šatan Foto:
Miloš Radosa a Miroslav Šatan.
debata (188)

Skúsený funkcionár a zarytý Trenčan sa obul do čelných predstaviteľov SOŠV a najmä SZĽH – na čele s Miroslavom Šatanom.

SR Hokej Extraliga 26. kolo Trenčín - Liptovský Mikuláš TNX Čítajte viac Už nemôžem počúvať tie nezmysly. Šéf Dukly oznámil koniec, v emotívnom liste kritizuje Šatana

Na zopár riadkoch pomenoval hlavný dôvod, pre ktorý už ďalej nechce pokračovať v pozícii funkcionára v jednom z najúspešnejších slovenských klubov.

"Nemôžem naďalej počúvať nezmysly o apolitickosti športu a vzápätí sledovať vyzývavé fotenie sa na stretnutiach týchto ľudí s politickými predstaviteľmi, ktorí verejne prezentujú náklonnosť k Putinovmu okupantskému režimu, vraždiaceho nevinných ľudí, vrátane detí,“ uviedol Radosa.

Trenčiansky mecenáš poskytol rozhovor JOJ 24, v ktorom pokračoval v podobnom tóne. Bol dokonca ešte konkrétnejší.

„Tých hráčov, ktorí prišli do KHL v prvej vlne, vnímam ako chamtivých a bezcharakterných. To, čo však predvádzal brankár Július Hudáček, hraničí s propagandou,“ rozhovoril sa Radosa a pripomenul aj udalosti z posledných dní okolo slovenského gólmana, o ktorých si môžete prečítať tu:

Martin Lenďák Čítajte viac Jágra najskôr vytočili otázky na Hudáčka, následne ho pod tlakom verejnosti z klubu vyhodil: Zvážili sme všetky aspekty

Na svojom twitterovom účte následne dodal, že dvojdňový angažmán vyšiel Kladno na 15-tisíc eur. „A Hudáček by mohol to odstupné 15-tisíc eur venovať deťom z Ukrajiny,“ napísal.

Podľa neho hľadá vedenie SZĽH možnosti, ako dostať hráčov z KHL na majstrovstvá sveta, ktoré bude tento rok hostiť Česko.

„Viem si predstaviť, že sa tak udeje, ale bude to blamáž. Možno pôjdu (vedenie SZĽH, pozn.) do toho rizika, ale bude to hanba, ak by sa také čosi udialo,“ myslí si ďalej Radosa.

Ten sa priamo vyjadril aj k postojom Šatana.

„Poznám jeho stanoviská od jeho blízkych ľudí. Jeho syn má ísť teraz na univerzitu do Ameriky, Miro tam hral, celý majetok zarobil práve v Amerike, no potichu podporuje opačnú stranu,“ tvrdí Radosa, ktorý neobišiel ani politické špičky.

Rozhovoril sa o nich po otázke redaktora, či postoj SZĽH nesúvisí s vypočítavosťou a dotáciami pre zväz.

Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...

"Nemenovaný akcionár mi aj včera povedal, že sme naviazaní na dotácie zo zväzu. To sú ale moje dane, vaše dane, dane nás všetkých daňových poplatníkov. Tu sa dávajú zásluhy niekomu za to, že poskytne dotáciu.

On (zrejme Šatan, pozn.) je však verejný činiteľ, pracuje na SZĽH, to sú peniaze nás, daňových poplatníkov a nie funkcionárov.

Je to celé pomýlené. Potom sem príde Robert Fico, prestrihne pásku a povie sa – vďaka Ficovi. No nie je to tak, je to vďaka nám, daňovým poplatníkom či Európskej únii," zakončil Radosa.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

188 debata chyba
Viac na túto tému: #Rusko #KHL #Miroslav Šatan #Miloš Radosa #MS v hokeji 2024