Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec pre osobný spor s manažérom? Vedenie Michaloviec odvolalo Kúdelku, na jeho miesto sa vracia fínsky búrlivák

V tíme HK Dukla Michalovce končí na pozícii trénera Peter Kúdelka. Na jeho miesto prichádza staronový kouč Zemplínčanov Fín Tomek Valtonen. Informáciu potvrdil klub na oficiálnom účte na Facebooku.

29.01.2024 11:56 , aktualizované: 13:08
Dizajn bez nazvu  1 Foto:
Tomek Valtonen (vľavo) a Peter Kúdelka.
debata

Michalovčania včera vyhrali na Slovane 2:1 no už pozápasové rozhovory s trénerom Kúdelkom naznačovali, že v klube niečo nie je v poriadku.

„Hráči podali extraordinárny výkon a postavili sa za mňa. Ukázali sme silu, že sme skvelý tím a dali sme veľa správnych odpovedí na veľa otázok,“ hovoril Kúdelka pre Sport1.

Za jeho odchodom boli údajne osobné spory so športovým manažérom Marekom Mašlonkom. Ten zatiaľ na náš telefonát ani SMS správu nereagoval.

Kúdelku sa snažili v tíme podržať aj samotní hráči.

„Mali sme extra motiváciu a hrali o veľkú vec, takže sme radi, že to vyšlo. Nebudem hovoriť viac, my o tom vieme a to stačí zatiaľ,“ vravel po zápase so Slovanom brankár Stanislav Škorvánek, ktorého citoval redaktor RTVS Patrik Mitas na sociálnej sieti Twitter.

SR Trenčín šport hokej TEL Spišská Nová Ves 36. kolo TNX Čítajte viac Vyrastal na Ukrajine, žiari na Slovensku. Život je tu omnoho bezpečnejší, vraví mladý talent. Očarí aj Ramsayho?

Za zotrvanie Kúdelku sa postavil aj michalovský fanklub, ktorý oznámil, že bude bojkotovať najbližšie stretnutia, ak sa situácia nevysvetlí.

Trénerskej taktovky sa má ujať fínsky búrlivák Tomek Valtonen, ktorý v klube pôsobil dve sezóny a získal s ním historický bronz.

Michalovskí hokejisti sú aktuálne na štvrtom mieste extraligovej tabuľky.

Koľko zarábajú hokejisti na Slovensku? Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
V ktorom slovenskom klube zarábajú hokejisti...
Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Kúdelka #HK Dukla Michalovce #Tomek Valtonen