Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Technické problémy na štadióne, v Trenčíne museli zrušiť zápas krátko pred štartom. Fanúšikovia kritizovali SBS: Totálne to nezvládli

Súboj najvyššej hokejovej súťaže v Trenčíne zrušili pár minút pred jeho plánovaným štartom. Stalo sa tak pre vážne technické problémy, ktoré mali údajne vzniknúť na ľadovej ploche pri jej úprave po rozkorčuľovaní.

16.02.2024 18:49
SR Hokej Extraliga 44. kolo Trenčin Michalovce... Foto:
Hokejisti Dukly Trenčín.
debata

„Dnešný zápas je zrušený. Ohľadom refundácie vstupeniek budeme informovať. Vzniknutá situácia nás mrzí. Ďakujeme za pochopenie,“ píše sa v oficiálnom stanovisku klubu na Facebooku.

O tom, či sa zápas proti Michalovciam odohrá v náhradnom termíne alebo bude skontumovaný v prospech hosťujúceho tímu sa rozhodne v najbližších dňoch.

Fanúšikov nahneval postup pri nútenom odchode zo štadióna, ktorý podľa komentárov nezvládla tamojšia bezpečnostná služba a usporiadatelia.

tabak, šatan Čítajte viac Pán Šatan, konajte! Ak môže hrať Ovečkin v NHL, Slováci z KHL môžu ísť na MS. Romana Tabak posiela ďalší odkaz

„Prosím o zaškolenie SBS pri vstupe na turniketoch. Aby sme po jednom blikali kódy a púšťali nás von 20 minút to je nemysliteľné. Keby reálne horí sme všetci mŕtvi,“ napísal jeden z trenčianskych fanúšikov pod statusom o zrušení zápasu.

Za pravdu mu dal ďalší komentujúci, ktorý poukázal na to, že jediným pozitívom bol menší počet ľudí na štadióne.

„Toto bola totálne nezvládnutá vec. Vôbec to netrénujú a nie sú poučení? Aj nás tam nechali pípať, dúfam že sa toto nebude opakovať, keby sa to stane počas zápasu je po nás,“ rozhorčene reagoval divák.

Výnosy klubov hokejovej extraligy v minulom roku Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Údaje pochádzajú z účtovných závierok...
debata chyba
Viac na túto tému: #HK Dukla Michalovce #HK Dukla Trenčín